Onze lieve prinsesje Daisy

Daisy

Wat ben ik blij dat Samantha voor jou heeft gekozen, dat ze als een blok op je viel toen ze jou in haar armen kreeg. Je werd geboren en Sammy heeft geknokt om jou goed te laten ademen en dit schept toch een band. Jullie twee blijken een gouden eenheid te hebben en zo hoort het te zijn.

Onze Manisa Daisy

Als Sammy jou niet had gekozen weet ik zeker dat jij het niet zou redden, je baasjes hadden het waarschijnlijk niet gelukt om jou te temmen. We hadden je waarschijnlijk op marktplaats terug gevonden of nog erger een email om te vertellen dat het niet meer ging en dat ze je hebben laten inslapen. Ik moet er niet aan denken en dank daarom god op mijn knieën dat jij bij ons bent gebleven.

Niemand wilt een hond die je wilt verscheuren als ze haar dag niet heeft, of omdat ze niet gestoord wilt worden. Ook medicatie is niet aan jou besteed en dit maakt de allergieën die jij allemaal heb niet makkelijker op. Je veranderd al snel in een wilde leeuw en we moeten er dan ook goed voor zorgen dat je ons niet te pakken krijgt.

Je lievelingsstoel 🙂

Wij hebben dan ook nog nooit zoveel bijtwonden mogen krijgen van een hond als van jou, maar weet je lieve meid zodra je merkt dat “wij” het zijn laat je jezelf vallen en bied je ons je prachtige buik aan.
Je weet dat je te ver bent gegaan en jij bent dan nog veel verdrietiger dan wij. “Onzekerheid!” dat is jou probleem. Je bent zo onzeker dat je soms niet meer weet wat je moet doen en daarom zonder je jezelf dan maar af.

De rest van de roedel snapt jou af en toe niet en laten je dan maar even alleen – doen ze dit niet dan krijgen ze zonder pardon een grote bek-, behalve Mac mag dan naast je liggen, want hij zorgt ervoor dat je weer rust in je body vind. Als het echt helemaal verkeerd gaat dan begin je te huilen en dit doet ons zoveel pijn.

We snapte er helemaal niets van en dachten vaak “jij hebt het helemaal niet leuk op deze wereld!”, maar dan komt je mama Ziva eraan en geeft je een lieve duw. Wij hebben heel goed opgelet meisje en zodra je het even niet meer ziet zitten roepen we je of geven je even een liefdevolle aai. Even uit je comfortzone halen noemen we dit en het werkt “Jij hebt dit gewoon even nodig”.

Lieve, lieve Daisy nu wordt je bijna alweer drie jaar en ook al hebben we je allergie nog steeds niet onder controle, ondertussen ben je wel veel zekerder van je zaak. Eindelijk kan je genieten van het leven en dit maakt mij een heel gelukkig vrouwtje. Natuurlijk laat je nog wel eens merken dat we niet te ver moeten gaan, als jij iets niet wilt dan wil je dit ook niet en dan is een knauw wat we kunnen krijgen.

Samen met je broer Mac erop uit

Maar lief meisje je moet weten dat je van mijn hele roedel jij de makkelijkste hondje bent. Je houd van alle honden en mensen en wilt van iedereen een knuffel. Je komt zo graag even bij ons op schoot voor die ene quality time moment.

Dat je als pup gepakt bent door een Stafford merken we gelukkig maar af en toe, dan vertel je de hond waar het om gaat even dat je geen zin in hem heb en dit doe je heel duidelijk zonder moeilijke woorden. Maar veel vaker gaat je hele lichaam als een blije hond heen en weer, want aandacht is iets waar je dol op bent.

Net als opa Diezel ben je rustig en heel bedeesd, alle mensen en kinderen moeten even een liefdevolle knuffel krijgen en honden zeg je heel graag even gedag. Een heerlijke boerboel ben je geworden met een geweldige karakter. We noemen je niet voor niets ons kleine prinsesje.

Oh lieve mooie Daisy wat ben ik blij dat Sammy voor jou heeft gekozen!

Je andere vrouwtje Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.