Manisa boerboelen

ToAn Harbuu Diezel!

Onze heerlijke reu van alweer 9 jaar- op de foto 7-. Diezel is een geweldige grote lobbes met een prachtig karakter.  Al kan hij heel ondeugend zijn, en vindt hij het geweldig om mensen te entertainen, zodra de mensen om hem moeten lachen, is hij de gelukkigste boerboel op aarde.

Diezel met zijn kleinzoon Manisa Job

ToAn Binti Ziva David!

Ziva is de dochter van Diezel en Djaira. Ze is alweer vijf jaar en twee jaar geleden is ze voor het eerst mama geworden van 11 prachtige pups. Dit jaar mocht ze weer mama worden en ditmaal kreeg ze 7 heerlijke puppenkinderen. Ziva is een geweldige teef, ze is iets pittiger als haar vader, maar doet er alles voor om me te pleasen. Ze heeft dan ook een werkdrift waar menig herder jaloers op is. Ziva is mijn steun en toeverlaat en we vullen elkaar dan ook super aan.

Een prachtige dame waar ik mee kan lezen en schrijven

Manisa Daisy!

Op 24 mei kreeg Ziva haar eerste nest en werd Daisy en Mac geboren. Daisy werd als eerste geboren en Samantha werd gelijk verliefd op dit prachtige meisje. Daisy is echt een heerlijk boerboelmeisje maar ze is zeker niet voor de poes, al duurt het heel lang voordat ze het zat is. We hebben dan ook heel veel plezier met haar en ze is zo ontzettend leuk.

Manisa Daisy een pracht teef met een geweldig karakter er zijn maar weinig teven die zo leuk en lief als haar zijn.

Manisa Antar Mac!

Dan hebben we Daisy haar broer, wat een boerboel is dat zeg. Als je denkt dat Diezel een clown is, dan ken je Mac nog niet. Ik heb nog nooit zo’n suffe boerboelman meegemaakt. Mac laat ons lachen en is het zonnetje in huis. Samen met Diezel is het echt nooit saai in Huize Elkerbout en beseffen we ons weer hoeveel geluk we van onze boerboelroedel krijgen.

Manisa Antar Mac zo’n reu krijg je niet vaak, hij verrast ons steeds weer waardoor het nooit saai word in Huize Elkerbout … Op 16 juli hebben we onze grote vriend, maatje moeten laten gaan en is hij overgegaan naar een ander wereld… dag lieve Mac wat missen wij je <3

Manisa Chibi

Een gedachte over “Manisa boerboelen”

  1. Beste Mevrouw.
    Ben zelf Rottie eigenaar.
    Als ik de karakter beschrijving lees van uw boerboels, dan komt dat erg overeen met die van de rottweiler.
    Hoop dat u nog heel lang plezier mag hebben van uw honden.
    Grt karin en leo en onze rottie Donna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over mijn boerboels

Page generated in 0,815 seconds. Stats plugin by www.blog.ca