Een wilde hond volgt mijn meiden!

Een spannende wandeling in de mist!

In de mist zie ik vaag een silhouet op de grond liggen! Net als ik me afvraag wat is dat nou? zie ik dat het de wilde hond is. Hij ligt heel stil en ik vraag me bezorgd af of het wel goed met hem gaat. Meestal ligt hij er nooit zo stil bij. Voorzichtig loop ik verder en dan ineens snap ik hem. Het is echt een slimme vent deze mooie jongen. Hoe lager hij ligt des te langer kan hij onzichtbaar blijven voor mijn twee meiden.

De wind staat de andere kant op, dus mijn twee lekker ruikende meiden zien en ruiken deze prachtige knul niet. Heel voorzichtig zie ik hem opstaan en komt heel voorzichtig mijn kant op. De meiden die snuffelen wat af en hebben niet door dat er een man hun achtervolgd. Normaal probeer ik de wilde hond te ontwijken en helemaal nu mijn meiden loops zijn. Maar ik merk al snel dat hij zich stoerder voor doet dan dat hij is. Want zodra we stilstaan staat hij ook stil of verstopt zich achter de auto’s of in het gras.

Zo lopen we gedrieën verder en ik moet stiekem wel lachen om deze geile vent. Elke keer als mijn meiden loops zijn, is deze wilde hond niet uit onze buurt te slaan. Gelukkig hebben mijn meiden nog steeds niets in de gaten en speuren gezamenlijk het hele grasveld af naar leuke datingmailtjes.

Mac en Daisy lekker spelen

Als Daisy iets naar haar gading heeft gevonden, komt Ziva er direct aangestormd om te keuren. Want niets is goed genoeg voor haar dochter, al moet ik er wel bij zeggen dat haar interesse deels ook van eigenbelang is, want er zou maar een leuke stoere vent voor haar erbij zitten.

In mijn ooghoek zie ik de wilde reu steeds dichterbij komen, maar mijn meiden merken hem nog steeds niet op. Verwonderend kijk ik hem aan en denk bij mezelf “wat ben jij toch een mooie vent”.
Dan draait Ziva haar om en dit is de teken voor de stoere knul om als een pijl aan een boog weg te schieten.

Alle voetjes van de vloer

Daisy die benieuwd is waarom haar mama zich ineens omdraait volgt haar voorbeeld en nu ruiken ze eindelijk de geur van de reu. Beide dames beginnen als een gek te piepen en willen samen maar één ding en dat is achter die lekkere vent aan. Ziva die kan zich wel voor haar koppie slaan “zit ik al die datingberichtjes te lezen, staat er al een leuke vent achter me”, moppert ze zacht. “Jij ook met je domme ideeën!” Roept ze boos tegen Daisy, “hadden we gewoon opgelet i.p.v. snuffen, hadden we nu een echte date gehad” moppert Ziva verder. Daisy die de laatste tijd super chagrijnig is bromt ongegeneerd naar haar mama terug “ach schei toch uit, je hebt toch zelf ook een neus!”, “had je zelf beter moeten opletten, ik ben je moeder niet hoor”.

“Meiden schei is uit met dat gemopper tegen elkaar” fluister ik in mijn meiden hun flappers. “Deze mooie vent loopt echt niet weg hoor” zeg ik lachend tegen mijn brommende mutsen. En ja hoor daar is de reu alweer. Hij volgt ons op gepaste afstand en snuffelt gretig het spoor van de meiden op. “Ach arme knul hij lijkt Diezel wel, die is nu ook helemaal van padje af” denk ik met een beetje medelijden.

Even een leuke foto van Ziva die aporteren geweldig vind

Al heeft Mac ook wel hele ondeugende plannen, toch is hij nog niet zo bedreven als Diezel. Maar ja dat kan ook niet want Diezel heeft al vele jaren meer ervaring. En Diezel heeft ook al aan de verboden vrucht gesnoept, dus hij weet precies waar Abraham zijn mosterd vandaan heeft gehaald.

Zo snel als ik kan loop ik met mijn twee piepende geile meiden naar onze voordeur en spring nog net niet met de deur naar binnen. Oké nu zijn mijn twee reuen aan de beurt…. Dat is toch best een lastig probleem want hoe ga ik dit doen? Er staat een reu voor de deur te wachten en mijn twee mannen die vinden dat de meiden helemaal aan hun toe behoren.

Diezel natuurlijk ook als het niet te lang duurt 🙂

Natuurlijk weten wij wel beter, maar in deze horny periode kunnen ze echt niet meer realistisch nadenken. Oké ik neem een besluit en dat is het volgende: “ik neem één reu tegelijk mee”.
Mac is de gelukkige en we gaan samen op weg! Door de mist zie je niet zo heel ver voorruit en ik denk al snel “veel te snel blijkt een paar minuten later” dat de reu de kuierlatten heeft genomen.
Totdat ik hem ineens voor ons zie staan. Hij beseft al heel snel dat dit niet handig is, want dit is niet de teef die hij verwacht had “ik heb altijd al geweten dat Mac iets teverig over zich heeft” en hij maakt zich snel heel klein. Nu is Mac en Diezel al een beetje gewend geraakt aan deze kleine stoere reu en Mac piept een beetje maar loopt dapper door, tot grote opluchting van de wilde reu.

Hé zus kijk daar nou eens!!!

Snel gaat de reu een andere kant op en ik loop weer richting huis, om mijn andere geile beer te pakken. Ondertussen is het buiten best druk geworden, overal lopen er honden en baasjes.
“Zo Diezel je hebt geluk, de wilde reu laat zich vast niet meer zien” vertel ik Diezel terwijl hij verlangend om zich heen kijkt. Diezel en mensen/honden dat is echt een feestje.

Als we ons rondje hebben gelopen doet Diezel zijn laatste plasje “ waar ik heel gelukkig naar kijk, want door al mijn alternatieve medicijnen plast hij nog als een jonge hond! Terwijl de meiden op hun hoogtepunt zijn” en dan maakt de wilde hond een fout. Hij ziet Diezel niet staan en loopt iets te ver door. Stokstijf blijft hij staan en kijkt mij recht aan “oei suffe jongen, dit is vast een foutje” zeg ik zachtjes tegen hem. “Wat ben jij toch mooi” fluister ik weer en dan draait hij zich om en rent weg.

Deze foto’s zijn genomen op eerste paasdag 2015

Diezel die heeft niets in de gaten en loopt op zijn gemak verder richting huis. Snel doe ik de deur open en denk bij mezelf “dat was weer een heerlijke ochtend, met veel verrassingselementen 

Wie durft er te zeggen dat honden uitlaten saai is, is echt niet wijs! Bij mij is dit in ieder geval nooit het geval!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.