Op visite bij Manisa Simba!

Deze keer gaan we op visite bij Manisa Simba alias Bumper bandje zwart!

Ons reis brengt ons dit keer naar Hoofddorp, want daar woont Manisa Simba met zijn baasjes Dave en Gina. Manisa Simba alias Bumper bandje zwart woont midden in het centrum in een hele mooie complex. Hij is dan ook degene die de parkeerdek bewaakt voor alle bewoners. Een heerlijke taak die hij heel serieus neemt en de mensen weten dan ook dat hun auto nog nooit zo veilig geparkeerd heeft gestaan..

Dave, Gina en kleine Simba

Als we binnen komen moet Simba even denken waar hij ons nu precies van kent. Maar als hij doorheeft dat we voor hem komen en hij de aandacht krijgt die hij graag wilt, is het ijs gebroken en knuffelt hij er als een echte Manisa boerboel op los.

Simba hier 10 maanden oud

Wat een heerlijke jongen en zo rustig en relaxed! Simba mag overal mee naar toe en dat zie je aan hem, want hij is een hele zekere jongen. Als we lekker aan onze thee en koffie zitten vind Simba het tijd om ons te laten zien wat voor een leuke speeltjes hij allemaal in zijn speelbak heeft zitten.

Kleine Simba toen al reuze nieuwsgierig

En wat er allemaal inzit is echt indrukwekkend van trekspelletjes tot aan knuffeldieren. Simba is gek op alle speeltjes en snel zitten we om hem heen te spelen tot groot plezier van deze grote vent.
Want Simba is voor zijn 10 maanden al een imposante knul.

We apporteren erop los en Simba die haalt ze met groot plezier weer voor ons op. We praten de hele middag over onze allergrootste hobby en dat is toch echt onze boerboelen. Wat wel heel gaaf is voor Simba is toch wel dat hij in plaats van een galerij een heel parkeerdek tot zijn beschikking heeft.

Al zijn speeltjes worden uitgestald !

Simba is zo gewend aan mensen en honden om zich heen dat hij mag altijd los mag lopen van zijn baasjes en dat vind ik toch wel heel bijzonder. Dit hoopte ik ook met mijn jonge boelen voor elkaar te krijgen en dit lukte best een lange tijd totdat Mac de loop buffet achter de flat had ontdekt en Daisy besloot om niet meer naar me te luisteren.

heerlijk koel in het zand

Nu mogen ze aan de einde van de weg los tot aan onze Utopia en dat vind ik al heel wat voor mijn ondeugende boelen. Maar Simba is net als zijn moeder heel goed gefixeerd op zijn baasjes en dit is heel prettig meng daar de karakter van opa en papa erbij en je hebt een geweldige sociale boerboel.

Kom maar daar wil ik wel even mee spelen

Als Simba aan de eind van de middag moe maar voldaan in slaap valt is het voor ons weer tijd om naar huis te gaan. Een heerlijke middag met gezellige mensen en een geweldige boerboel.

Mooie jongen <3

Ja ik ben ook reuze trots op Gina en Dave want Simba is uitgegroeid tot een heerlijke zekere vrije vent met een gouden karakter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.