Manisa Job alias Bob bandje groen

Wij gaan op bezoek bij Manisa Job! Die woont bij Danielle en Calvin in Vlaardingen!

De tijd voor de puppy bezoeken is weer aangebroken! Alleen hebben we het dit keer wel heel makkelijk, want een deel van de puppen wonen gewoon hier in de buurt. Zo heb je Manisa Job alias Bob bandje groen, die woont bij mijn vriendin Danielle en haar zoon Calvin. En wat nog leuker is gewoon lekker in Vlaardingen.

Danielle en Calvin met kleine Manisa Job

Job heeft dan ook het geluk dat hij zijn opa Diezel en mama Ziva heel vaak ziet. We hebben hem ook al kennis laten maken met zijn broer Mac, maar hier hebben we speciale spelregels voor ontworpen.
Mac en Job wandelen gewoon gezellig met elkaar en mogen nog niet los spelen. Job kan dat wel maar Mac die vind het wel heel gaaf om een jongere broer te hebben, vooral om daar de baas over te spelen. Wauw wat voelt hij zich “de man van de wereld” tegenover Job, daarom moet hij even leren dat hij dit helemaal niet is. Maar ze zijn beide heel makkelijk in omgang dus dit komt helemaal goed.

Kleine Job 10 dagen oud <3

Danielle heeft samen met Sammy en mij Job op de wereld gezet en dat is toch wel heel bijzonder. Ze kent Job dan ook vanaf zijn geboorte en heeft hem zien opgroeien tot de stoere boerboel die hij nu is. Omdat Job tot 11 weken bij ons is geweest is hij voor mijn boelen ook een beetje eigen en ook dit is heel fijn.

Het was toen al een schatje!

Job is helemaal gek op zijn opa Diezel, hij laat hem niet met rust. Zijn opa is zijn voorbeeld en het leukste van het verhaal is dat Job ook ontzettend qua doen en laten op hem lijkt. Hij en opa Diezel zijn beide ontzettend ondeugend en hebben dezelfde rare eigenschappen. Zoals niet luisteren en als we dan boos worden, stiekem ervan door gaan….ach als wij hier gaan staan kunnen jullie vrouwtjes ons toch niet krijgen.

Die domme bitterballen die blijven groeien in hun oren en zijn moeilijk eruit te krijgen. Ook de plezier om de mens te entertainen zit in beide in het bloed. Ook gewoon lekker blij zijn om met je mee te mogen straalt van hun bekkie af. Het al snel heel spannend vinden heeft hij ook echt van zijn opa.

Job alias Bob net geboren

Als Danielle met Job door de stad wandelt en dan het liefst over de markt denkt Job net als zijn Opa dat alle mensen speciaal voor hem zijn gekomen. Wat kijkt hij dan blij en weet niet waar hij het eerst naar moet kijken. Ook alle honden vindt hij zo leuk en wilt het liefst met ze spelen, maar ja dat gaat niet altijd tot grote ongenoegen van onze lekker vent.

Job is een heerlijk vrolijk boerboelmannetje met een gouden karakter. Thuis speelt hij het liefst in de tuin en is Danielle en Calvin zijn favoriete speelkameraden. Slapen of even lekker liggen dat zit er niet in want het leven bestaat uit “spelen, spelen en nog eens spelen”. Danielle moet hem dan ook echt een paar keer per dag een time out in zijn bench geven zodat hij toch even zijn rust kan krijgen.

Job 34 dagen oud

Ik heb dan ook nog nooit zo’n heerlijke vrolijke knul gezien! Als er visite komt weet hij het zeker “ze komen alleen maar voor mij!” En als goede gastheer moet je de gasten blijven vermaken. Dat is nou eenmaal de taak van een perfecte gastheer, hij snapt dan ook niet dat zijn vrouwtje hier heel anders over denkt. Zo jammer vind hij dit, maar Job heet geen Job als hij zich hier totaal niets van aantrekt.

Hij wordt vast ooit als “gastheer van het jaar gekozen”, en dan piept het vrouwtje wel heel anders. Ook dit is weer wat hij met zijn opa deelt, die dacht en denkt ook dat iedereen voor zijn plezier langs komt, want laten we eerlijk zijn wie wil er nu voor die saaie baasjes langs komen! Niemand toch?

Diezel en Job in een innige omhelzing

De enige keer dat Job het echt zat is, is ’s avonds rond een uur of negen want dan is het bedtijd vind onze Job. Als Daan toch vind dat ze een film af wilt kijken, dan blijft hij om haar heen draaien, want hallo heb je al gezien hoe laat het is. Danielle had al snel ontdekt dat als ze ’s morgens iets langer uit wilt slapen, ze Job gewoon in haar slaapkamer moet installeren. Dit was een hele slimme zet want Job slaapt nu uit maar wilt na zo’n lange dag ook op tijd naar zijn bedje.

Mooie Job 10 maanden oud

Job heeft ook een heel lief vriendinnetje namelijk Siep de poes. Siep moest eerst wel even wennen aan deze wervelwind, maar ze zijn nu aan elkaar gewaagd. ’s Avonds slapen ze samen en overdag spelen ze met elkaar, zo’n geweldig gezicht. Natuurlijk is Siep een hele slimme dame en ze weet precies de plekjes waar ze moet zitten, zodat Job niet bij haar kan komen, maar zij wel bij hem. Tot hilariteit van Job, want dit is toch wel een heel leuk spelletje….

Job van klein tot groot <3
Ja Job heeft duidelijk zijn gouden huis gevonden en wordt overspoelt met liefde! En wij hoeven deze lieve man niet te missen en dat maakt mij een gelukkig mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.