R.I.P BJ Cobus papa van Ziva haar pups!

Lieve BJ Cobus

Jij was mijn redder in nood toen Ziva er klaar voor was om te dekken. De reu die besproken was kon de klus niet klaren en daar sta je dan op een parkeerplaats met een hitsige teef die er helemaal klaar voor is, maar de reu die het dekken nog totaal niet ziet zitten.

Mooie BJ Cobus

Toen werd jouw lieve vrouwtje gebeld en die kwam eraan gesjeesd met jou een prachtige boerboelman in de bloei van zijn leven. Natuurlijk kende ik jou nog niet, maar je stamboom en gegevens zagen er goed uit en de match met mijn Ziva zou geweldig zijn.

De achterklep ging open en daar stond je dan, blij voor je uit te kijken. “Waar ben ik?” zag ik je denken toen je de hele optocht voor je neus zag staan. Ik zelf was totaal van slag en ik wist dit heet liefde op de eerste gezicht, wat een mooie jongen stond daar en mijn Ziva mocht door deze beauty gedekt worden…het voelde voor mij dat ik de jackpot had gewonnen.

Zelfs de dierenarts was onder de indruk van jou prachtige verschijning en fluisterde in mijn oor wat een fantastisch keus ik heb gemaakt, hij had niet zo vaak zo’n pracht exemplaar gezien. Ik glunderde ook van oor, want dit zou de papa van Ziva’s puppy’s worden.

Ziva was niet echt de ware in jouw ogen, maar je wilde niet moeilijk doen en deed even wat je moest doen en klaar is Cobus . Wat was en ben ik gelukkig dat jij de vader van Ziva haar pups wilde zijn. Totaal heb je 16 kids op de wereld gezet –gelukkig niet in 1 worp, maar netjes in 2 nestjes-.

De pups doen het geweldig en de oudste zijn alweer 2,5 jaar oud en wat worden ze mooi met een geweldig karakter, maar dat kan ook niet anders met zo’n heerlijke lieve papa. Door jou wilde ik nog een nestje, want je zoon was overleden door een vaccinatie en ik wilde het gezin zo graag nog zo’n kanjer geven.

Gelukkig vond jou vrouwtje het goed en weer liet jij zien hoe lief en geweldig je wel niet was. Wat een beauty’s werden er geboren en stuk voor stuk met een prachtig karakter en het mooiste is toch wel dat ze echt allemaal op jou lijken. Af en toe zie je de karakter van Ziva terug, maar jou bijdrage is volop aanwezig.

Nicky wilde graag een pup van Ziva en jou en ik vond/vind dit een super idee. Toen Nicky dan ook voor Chibi koos en niet voor Cloontje wist ik het zeker twee van jou kids blijven heerlijk bij ons en dat hebben we geweten, wat een karakter zitten in deze twee pups.. wauw echt zo gaaf. Ik hou van uitdagingen en dat geven mijn pups mij volop.

Ik dank God ook elke dag weer dat ik deze keus heb gemaakt!

Chibi
Cloontje

Toen ik hoorde dat jij de regenboogbrug over was gegaan moest ik ook even gaan zitten. Wauw wat was dat schrikken. Nog veel te jong moest jij ons verlaten en dat doet best veel pijn.

Vrolijke vriend <3

Gelukkig heb jij jezelf doorgegeven aan alle kinderen van jou en wordt jij niet snel vergeten en daar ben ik heel blij om.

Lieve Cobus ga je goed daar op de eeuwige jachtvelden gelukkig ben je er niet alleen. Ik troost me met de gedachte dat je een geweldige leven heb gehad en een thuis waar menig dier jaloers op mag zijn….

Anneke, Edwin plus kids heel veel sterkte met dit vreselijk verlies een dikke knuffel van mij xxxx

 

 

2 gedachten over “R.I.P BJ Cobus papa van Ziva haar pups!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.