Mijn moeder is de hipste oma van de hele wereld!

Want naast dat ze de allerliefste moeder en oma is, is ze echt geen digibeet!

Wacht Bep ik zou je de foto’s laten zien! Roept mijn moeder vol trots op een verjaardag. Sinds mijn moeder een tablet heeft, verzameld ze foto’s en elke week als ze met mijn tante Riet en oké dit is heel lastig mijn moeder haar tante Riet koffie gaat drinken( dus even voor de duidelijkheid ze drinkt koffie met twee Riet’s), komen haar nieuwe foto’s van de afgelopen week tevoorschijn.

Tante Riet en mijn mama

Ook Bep vroeg mij iets en mijn moeder zit al klaar met haar tablet en laat vol enthousiasme de foto’s zien. En ik? Zit vol trots naar mijn moeder en Bep te kijken want de foto’s gaan allemaal over mijn hondenkroost. Zonder dat ik het wist heeft ze al mijn geplaatste foto’s van Diezel, Ziva en de pups opgeslagen op haar tablet en ze heeft nu al een imposante verzameling.

Normaal gesproken heeft een oma allemaal foto’s van haar kleinkinderen op zak, maar niet mijn mama. Mijn mama heeft een tablet vol foto’s van mijn hondenkinderen en daar ben ik heel stiekem best wel trots op, al merk ik nu ik hier achter ben gekomen dat er een soort druk op mijn schouders ligt, want ik wil mijn mama graag helpen met haar nieuwe verzamelingswoede, en voel me verplicht heel veel foto’s op het net te plaatsen. Gelukkig heb ik hier totaal geen moeite mee 😉

Zoals je al leest is mijn moeder echt geen digibeet want ze vind alles waarmee ze spelletjes mee kan spelen geweldig. Het is dat ze de Wii nog iets teveel van het bewegen vind, anders had ze die ook al in huis. Ze begon met de Nintendo en al snel was ze verslaafd aan de Super Mario en Donky Kong.

Zo de kleinkinderen zijn aan het spelen nu kan ik mijn mailtjes, facebook en de rest van social media even bijwerken 🙂

Daarna maakte de Playstation zijn intrede en mijn mama wist niet hoe snel ze die moest aanschaffen. Harry potter was het helemaal en ook GTA Grand Theft auto’s werd graag gespeeld. Ik weet nog de discussie of GTA wel door kinderen gespeeld mocht worden, alleen ik had niets aan dit soort discussies want mijn zoontje van negen jaar Nicky genaamd speelde het samen met oma en fanatiek dat ze beide waren.

Voordat ik wist waarover het spelletje ging en wat je allemaal moest doen, was bij mij thuis het leed al geschied, want natuurlijk mocht Nicky het spelletje mee naar huis nemen om verder te spelen. En probeer je kind dan maar iets te verbieden, gelukkig is Nicky er niet slecht van geworden en probeert hij in het echte leven, niemand dood te rijden of aan fladderen te schieten.

Nee ik ben er weer helemaal uit! Naast dat mijn mama de allerliefste moeder, oma, rots in de branding, redder in nood, altijd een luisterende oor is!

Is ze ook nog de aller hipste

oma en moeder van de hele wereld!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.