Een milde detox dag 4

Dag 4 is begonnen en daar ben ik zo blij mee, want ik had echt een rotnacht.

Na een verschrikkelijke nacht met angst aanvallen, plaspauze’s en vooral hypermomenten ben ik nog niet helemaal terug op aarde deze ochtend. Ik ben vannacht wel duizendmaal overleden en had ontdekt dat ik zeker weten een kankergezwel had ontdekt – die ik later niet meer kon vinden-. Tijdens deze uren van wanhoop en paniek vroeg ik me herhaaldelijk af waarom ik in hemelsnaam een milde detox aan het doen ben. Wat voor nut heeft het en wordt mijn lichaam hier beter van. “Nee ik heb alleen maar ongemakken ik stop ermee” roep ik inwendig het uit en laat me weer verslagen op mijn kussen vallen.

De juices en Shotjes van vandaag.

“Als de nacht valt komen de nachtmerries je plagen”

Ook al heb ik een verschrikkelijke nacht gehad de dag is net begonnen als ik wakker schrik. Rustig kom ik bij en sta op om aan de dag te beginnen. Vandaag is het zaterdag en dit betekend dat er lange wandelingen met de honden op het menu staan. En rond negen uur komt Danielle en Job ons vergezellen en wandelen we samen de laatste ronde. Dit worden Ziva en Cloontje want Cloontje heeft echt wat extra beweging nodig.

Er staat als eerste een Gember shot op het programma en dat kan ik geestelijk echt niet aan. Mijn lichaam voelt aan alsof ik gisteren niet maar 4 km hardgelopen heb, maar wel 42 km. Dus ik doe stout en neem de tweede shot op het programma namelijk de Acerolashot om na het wandelen de “Heartbeat” Juices te nemen. Het was weer een reuze gezellige wandeling en ik ben hierdoor weer helemaal bij gekomen.

Zo ik kan de dag weer aan! Vandaag staat de volgende juices en shots op het programma: Wat ik al vertelde zouden we met de “Gember shot” moeten beginnen, maar dit heb ik omgedraaid met de volgende shot op het programma. Daarna nemen we een “Heart beat” Juices.

Daarna nemen we een “Carrot Care juices” en daarna ben ik echt de pineut en nemen we niet de “Acerola shot”, maar dan is toch echt de “Gember shot” aan de beurt. Daarna aan het einde van de middag is de “purpe punch” aan de beurt en eindigen we met de “Tarwe gras shot” om daarna aan het avond eten te beginnen.

Ik heb deze nacht goed nagedacht over het “waarom” van deze milde detox en hoe ik dit nou echt vind. Ga ik stoppen of ga ik er als een diehard gewoon door? Het antwoord was eigenlijk heel simpel. Ja ik ga door en waarom omdat ik er aan begonnen ben en ik niet houd van opgeven “How Matter what”. Ik doe dit voor mezelf en voor mijn lichaam ik hoop hierna iets bewuster te eten en als je bedenkt dat ik nu gerechten maak van alleen groenten en totaal geen conserveringsmiddelen of vlees gebruik is dit toch al een overwinning op zich.

Nu we toch lekker bezig zijn met onthullingen dan heb ik er nog één en dat is het volgende: Mijn besluit om door te gaan was ook omdat ik de juices eigenlijk steeds lekkerder ga vinden en ik zeker de juices ga halen om na de milde Detox mijn lichaam te onderhouden met de juices. Over de shotjes ben ik nog niet zo zeker.

Ik mis de banaan!

De “Gember shot” heb ik uit eindelijk toch gedronken, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste 4 slokken niet meer naar binnen kreeg. Mijn maag en keel deed er vervelend van en ik was ook blij om de tip “gebruik een rietje” ter harte had genomen. Mijn lichaam heeft besloten! Dus sorry lever ik gebruik geen gember meer om je te ontgiften. De rest van mijn organen kan dit niet aan.Vooral mijn darmen niet…..HEFTIG!!!!

Vandaag lijkt het wel of we een feestje aan het vieren zijn. We hadden vanmiddag lekker zalm en Haring op de menu staan, en Samantha en ik hebben heel veel moeite gehad om deze heel relaxed op te eten. Het ging bijna op schrokken lijken en toen het op was hebben we er zeker aan gedacht om nog een voorraadje te halen bij de viskraam – Arie Bos uit Spakenburg-.

oeps het komt weer omhoog brrrr

Samantha blijft de juices “een dingetje vinden” en houdt er echt niet zo van. Die van vanochtend vond ze eindelijk lekker, maar dat was tot nu toe de enige. Haar gezichtsuitdrukkingen zijn dan ook niet een echt reclame dingetje, maar ze zijn sowieso goud waard. Ik wil jullie deze dan ook echt niet onthouden en deel deze weer graag met jullie.

Dit was dag 4 en ik vind het allemaal steeds makkelijker worden en dat is wel heel fijn. Of ik er vrolijker van wordt daar moet ik nog een nachtje over slapen, maar dit kan natuurlijk ook de overgang zijn. Ik word namelijk nog steeds gek van al die irritante opvliegers gevolgd door koude rillingen.

Nou dit was het weer en op naar de vijfde dag van onze Milde detox. Een hele fijne avond en tot morgen! Hopelijk geen verassingen meer deze avond en slaap ik als een roosje 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.