Disq training evenement

Disq training met Wendy van Dijk en Robbert Boekema in Van Der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp!

Allereerst wil ik jullie uitleggen wat een Disq precies inhoud en wat het doet. Een Disq is een fitness apparaat die je gebruikt voor verschillende soorten fitness oefeningen. Door de instelbare weerstand kan de intensiteit van je training worden aangepast. De Disq heeft zijn naam gekregen omdat er twee Disq aan een band zitten en deze plaats je op je heupen. Doordat je enkelbanden met een scharnier (die als een soort katrol werkt) omdoet en een touw die van de Disq naar de enkelband met katrol loopt kan je de work-out zo zwaar maken als je wilt.

Mijn Disq set

“Begin het nieuwe jaar goed en gun jezelf elke dag een Disq work-out “

Met de Disq kan je binnen en buiten trainen eigenlijk kan je het nog veel beter zeggen namelijk je kan overal trainen waar je maar wilt. Nu prefereer ik de buitenlucht al heb ik in onze vakanties toch maar in de hotelkamer getraind i.v.m. hoge temperaturen buiten. Maar ik merkte wel dat ik buiten trainen toch het fijnste vind.

Nu heb ik het geluk dat we een overkapping hebben en daaronder heb ik echt alle trainingsapparaten die je maar kan bedenken om een goede work-out te doen. Van een hardloopband, kettlebel, dumbels, bodypump tot trampoline en ook mijn eigen Disq. Deze Disq heb ik van Sammy, Ron en Nicky voor mijn verjaardag gekregen vorig jaar Juni en ik krijg elke dag een mailtje van Wendy’s Disq Club met een work-out van 10 minuten. Deze work-out wordt door Robbert, Wendy of Jelle gegeven en ik moet zeggen dat ik ze zo ontzettend leuk vind. Het is dan ook geen straf om elke dag een work-out te doen (al heb ik het jammer genoeg de laatste tijd zo druk dat het er weleens bij in schiet).

Ik buiten in actie en ja het is een foto van gisteren 🙂

Om de zoveel tijd krijg je een uitnodiging om een Disq training bij te wonen en natuurlijk een Greet en Meet met je personal trainers. Dit keer was het in Rotterdam dus een echte thuiswedstrijd. Al zat ik wel te twijfelen of ik er heen zou gaan omdat ik mezelf niet echt heel goed vind en dit dan met een hele groep te delen vind ik dan ook best spannend.

Maar ik ga ervoor en besluit in ieder geval mijn trainingsspullen aan te doen en zien wat er gaat gebeuren. Ook precies om twee uur binnen komen terwijl het om twee uur begint vertelde mezelf dat ik waarschijnlijk alleen maar rond ging kijken en niet mee zou doen met de training.

Robbert, ik en Wendy

Gelukkig werd mijn plan drastisch verstoord omdat zodra we binnen kwamen wandelen we begroet werden door Mary en Yvonne twee vriendinnen van ons die ook aan het Disqen waren geslagen en ze spoorde me aan om op te schieten, want de training gaat al beginnen. Snel deed ik mijn Disq om en ja hoor ik ben er klaar voor we kunnen beginnen.

Wat een leuke training en het allerfijnste was wel dat ze je kwamen helpen om je houding net iets anders te houden of je net dat zetje geven om je grenzen op te zoeken. Of als ik bijna knock out op de grond lig om je buikspieren af te matten, er iemand je verteld dat je het goed doet en dat ze het knap van me vindt dat ik mee doe echt wat een lieve mensen. Het geeft je toch het gevoel dat je erbij hoort en dat vond ik echt zo super.

Ook liet het me zien dat ik echt zo ontzettend eigenwijs ben, want gaat de groep naar rechts dan moet Anita naar Links en gelukkig ben ik erg consequent en blijf ik dit volhouden tot het eind. Maar alles gaat goed en met de boks moves sla ik niemand (uh behalve de trainster die tegen haar handen geslagen wilde worden door mij 😊) dus eigenlijk gaat het helemaal goed.

Ladiesrun met Petra mijn Nichtje

Dan is de training voorbij eigenlijk veel te snel en het is ook best prettig dat Wendy er een yoga les inlast om ons een beetje bij te laten komen, want we zijn afgemat. Yoga en ik is ook best grappig te noemen dus ik was best wel blij toen we deze les zonder ongelukken voorbij was. Al stond ik ook best een beetje van mezelf te kijken, want ik kwam toch een heel end zonder hele rare dingen te doen.

Natuurlijk wilde ik wel op de foto met Robbert en Wendy want ik heb me niet 40 minuten af laten beulen zonder een bewijs dat ik erbij was 😊. Ook wilde ik van de gelegenheid gebruik maken om Wendy en Robbert te bedanken voor de leuke work-out videootjes die ik elke dag in mijn mail krijg, hier word ik zo vrolijk van. Ik heb ze dan ook uitgebreid bedankt en werd tevens door Robbert gecomplimenteerd met mijn 10km prestatie want ik heb in mijn Lady’s run shirt getraind.

Omdat ik mijn abonnement net had verlengd heb ik een milde detox gekregen van de firma Frecious en deze was ook aanwezig met fruitsapjes dus ik scoorde er drie zodat ik ze alvast kan proeven.  Ik ben heel benieuwd hoe ik ze ga vinden, maar ik bewaar ze nog even zodat ik er volop van kan genieten.

Als ik alles gedaan heb wat ik mezelf had beloofd wordt het tijd om mijn wederhelft op te zoeken. Nou is mijn mannetje nooit erg ver en hoef ik alleen maar een bar te zoeken om hem te vinden.

Disq work-out van Wendy van Dijk en Robbert Boekema in van Der Valk Hotel te Rotterdam Blijdorp
Ron en zijn gerstenat

En gelukkig laat hij me nooit in de steek dus bij de eerste de beste bar zie ik hem zitten. Hij had een televisie gevonden waar voetbal opstond en zat rustig met een gerstenat te kijken. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Disq klik dan op de link hieronder: https://nl.thedisq.com/

Het was een heerlijke middag en ik ga zeker vaker naar een Disq Training!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.