Bandje groen die in de hemel woont

Samen met mijn lieve meisje, die heel goed voor hem zorgt!

Schat geloof me jou lieve Ziva krijgt de mooiste pups die er zijn! Zou dat echt gebeuren papa vraag ik hem voor de zoveelste keer, terwijl ik heerlijk met de honden door het gras heen banjert. Oja ik ben gek op jou twee kanjers, en weet je hoe dit komt omdat ze van jou zijn lieverd!

Als ik even twijfel of ik weet het gewoon niet meer praat ik met mijn vader die al heel lang zijn huis hier heeft verruild naar die in de hemel. Mijn vader staat me altijd met raad ter zijde, dat het dan af en toe toch nog fout gaat is omdat ook ik weleens niet luister 😀

Wat is hij mooi hé onze bandje Groen

Ziva haar dekking ging heel anders dan ik had gedacht en het lukte voor geen meter. Gelukkig maar achteraf want ik was er eigenlijk helemaal niet klaar voor! Ik was nog te onervaren en had er allemaal te makkelijk over gedacht. Toen een jaar later was ik er wel helemaal klaar voor en liep alles ook gesmeerd.

Mam Mandy wilt dolgraag een pup van Ziva verteld Sammy me terwijl we weer aan het wandelen zijn. Laten we eerst maar eens wachten tot Ziva ook werkelijk drachtig wordt. En dan nog moet ik er niet aan denken om een pup te moeten verliezen schat.

Lekker dicht bij mama en broer

Sorry mam maar Mandy vind het ook heel jammer maar is wel heel blij omdat deze pup bij haar mag blijven van opa. Lekker dan roep ik lachend naar boven, dan moet Ziva er eerst één verliezen om jou lieve schat te verblijden.

Dit voorval was ik allang vergeten toen Ziva bevallen was van 16 pups waarvan er 11 het overleefd heeft. 11 prachtige pups wat was en ben ik trots op mijn meiden en Lisa die keihard gewerkt hebben om deze pups ter wereld te brengen.

Opa Diezel was gek op deze lieve jongen <3

Het was een ervaring om nooit te vergeten en zelfs Diezel was die nacht en ochtend van onschatbare waarde, bij elke pup waar Ziva even niet kon helpen met schoonmaken, was opa daar die maar al te graag hielp om ook dit kleintje het daglicht te laten zien.

Elke pup die het niet redde was ook bij Diezel het verdriet te zien! Ziva die kon het op een keer niet meer verdragen dat een kleintje het niet meer redde en dan moesten Diezel en ik heel veel moeite doen om haar weer op te vrolijken.

Heerlijk bij mama drinken aan de melkbar

Maar daarna stortte we ons op de 11 mooie pups die heerlijk op Samantha haar schoot lagen te slapen. Snap ook best wel dat we daarom echte schoothondjes hebben gecreëerd 😀 ze weten niet beter, ze kwamen uit mama’s schoot en lagen toen heerlijk met zijn allen bij Sammy, nadat ze eerst bij mama hun buikje hebben gevuld.

De pups zijn 10 dagen oud en de oogjes gaan open alles gaat goed totdat ik merk dat mijn prachtig reutje groen het heel benauwd heeft. We hebben samen met hem en voor hem gevochten maar die avond heb ik hem op mijn schoot en ik wist “deze prachtige knul gaat het niet redden”.

Oh ik ben nog steeds gek op hem…..

Lekker knuffelen en hem helpen over te gaan dat is dan het enige nog wat je voor hem kan doen. Toen dacht ik ineens aan de woorden van mijn lief Engeltje en ik zie haar in gedachten bij me staan.

Lief knulletje je gaat naar een paradijsje er is daar namelijk een heel lief meisje die ontzettend goed voor je gaat zorgen. Dus wees niet bang fluister ik heel zachtjes in de ienemienie oortjes van deze prachtige lieve jongen.

Heerlijk buikje <3

Hij kijkt me nog één keertje aan en ik hoor hem zachtjes piepen dan een paar stuiptrekkingen en weg is hij! Op weg naar mijn meisje en mijn vader.

Ze hebben hun boerboeletje die ze zo graag wilde alleen het is zo jammer dat het mij zo’n pijn doet om een pup te moeten afgeven.

Maar dit kleine mannetje is weer thuis waar hij eigenlijk voor bestemd bleek te zijn……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.